Milica & Saša | The path to love

Pročitaj me do zadnje strane ti i znat ćeš da si najbolje do sada što su prsti dotakli.

Milica i Saša, glavni junaci još jedne naše priče koju smo ispričali fotografijama, su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i sad bismo mogli napisati slučajno, ali u ljubavnim pričama, onim napisanim po istinitim događajima, nema slučajnosti.

Jednostavno, sudbina vas dovede tamo gdje treba, mali Kupidon vam čučne na rame i šapuće nešto što možda isprva i ne razumijete, ali posle postane jasno zašto ste baš tada izašli sa društvom, kako je i ona/on baš tada bio tu, otkud to da ste je/ga pogledali baš kada se nasmijala/o tako da je cijeli svijet stao i vidjeli ste samo to – osmjeh od kog se izmiče tlo pod nogama.

Svima je bilo jasno, šalili su se na njihov račun, izazivali bilo kakvu reakciju, ali Milica i Saša su sve negirali. A onda jedna svadba, Toni Cetinski i prvi zajednički ples.

I znaj da bit cu tu

i kad navrati nam tuga,

ti u meni nađi snagu,

prijatelja, vjernog druga...

Nakon toga priča postaje ozbiljnija. Ali samo za njih. Prvih mjeseci je bilo tako. Sve emocije su bile samo njihove, iskricu ljubavi koja se pojavila su njegovali kao najnježniji cvijet, čuvali od drugih i puštali da jača i raste. Zalivali zagrljajima, posipali poljupcima.

Ponekad želite da svi znaju kad nekog volite i želite da cijelom svijetu pričate koliko ste srećni. Ali kada se desi ona prava iskra, koja pokrene ljubav drugačiju, posebnu, on što neki zovu “ljubav života” onda je tajite, ljubomorno čuvate, nikom ne otkrivate odakle taj sjaj u očima, zašto tako blistate… Nađete hiljadu izgovora za sreću koja se neda sakriti, tražite joj lažna opravdanja, i na kraju pokleknete pred radoznalim pitanjima, i jednostavno pustite da svi vide šta je iza tog sjaja u očima i ko vam tjera srce da kuca jače.

Milica i Saša su album uspomena pravili i na mnogim putovanjima, avanturama kojima su punili albume uspomena, slagali ih i savršeno uklapali kao puzzle. Slagali su ih skoro dvije godine, a onaj poslednji djelić te slike ubačen je u Novom Sadu, njihovom gradu kako su ga zvali, krajem decembra 2017. kada je Saša zaprosio Milicu.

I opet su bili samo njih dvoje, intimna atmosfera, za njih posebna, kada je Milica rekla da.

Tada je počela da se slaže nova slagalica, za koju smo i mi napravili neke dijelove.

Svaka priča koju ispričamo fotografijama je posebna, i trudimo se da bude jedinstvena kakvi su i ljudi o kojima je pričamo. Ovog puta smo otišli u Botaničku baštu, i čim smo ih vidjeli kroz objektiv, znali smo da smo na pravom mjestu i da je njihova priča biti baš tu, pred nama. Tu među rijetkim biljkama, ukrali smo dijeliće njihove ljubavi, spakovali je da mogu da je sačuvaju i podsjete se ovog za njih posebnog dana.

Onako kako je počela, ljubav Milice i Saše je i na vjenčanju potvrđena - njihov prvi ples i Toni Cetinski bili su opet tu.


I znaj da bit ću tu,

da ti dobro dobrim vratim

i na vrhu i na dnu,

da osmjehom te pratim!

Featured Posts
No posts published in this language yet
Stay tuned...
Recent Posts