• facebook_logo_white_png_transparent_by_rishabh_bhurli-daqq2bd
  • 26733287_529440134081829_1738777384_o
FOTOGRAF / VIDEOGRAF BIJELJINA

March 5, 2018

February 8, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Veseli Sekulići

February 8, 2018

         Krajem jeseni 2017. godine imao sam priliku da se družim sa divnom porodicom Sekulić. Željka i Dario, mladi roditelji dvoje prekrasne dječice, su veoma veseli ljudi. Nevjerovatan je nivo skromnosti koju pokazuje svaka rečenica koju je u toku razgovora izgovorila mama Željka. Naivne i simpatične šale tata Daria zasmijavale su dječicu tokom cijelog fotografisanja.

           Ideja porodičnog fotografisanja se rodila na svadbi na kojoj su Sekulići bili gosti, a moj tim i ja smo bili angazovani povodom fotografisanja i snimanja svadbe. Razmišljali smo o prirodnom ambijentu iako priroda u tom periodu nije pružala mnogo. Lokacija koja se slučajno nametnula je bila na maloj livadi na brdu iznad manastira "Tavna", koji se nalazi na oko 25km od Bijeljine. 

           Sekulići su na fotografisanje došli raspoloženi, što je doprinjelo cjelokupnom utisku. Ljubav kao najjača emocija bila je prisutna i može se osjetiti na fotografijama, koje postaju bitne ili bivaju odbačene ukoliko emocija izostane.  Ne postoji jača veza od veze između majke i njene djece. Trenutak kada je snaga te veze očigledna treba biti zapamćen. 

           Mali Sekulići, kao i sva djeca sa kojima sam imao sreću da radim, su veoma dragi i simpatični. Neke od njihovih fotografija su postale dio naše "kids" sekcije. Dio fotografija sa fotografisanja možete pogledati u nastavku posta. 

          Nemojte dozvoliti da vrijeme prođe tek tako. Mnogi trenuci su pravo blago, poput djece u nižem uzrastu, kada su nevjerovatno simpatična. Ti trenuci zaslužuju da postanu dio vaših uspomena. Koliko god sjećanja bila jaka vremenom počinju da blijede. Uz porodične fotografije ti trenuci nikada neće biti zaboravljeni. Radi toga, dozvolite da za Vas kreiramo uspomone.

Planirajte porodično fotografisanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us